Επισκευή Desktop

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι κομμάτι της ζωής μας εδώ και δεκαετίες, υπάρχουν μέσα σε κάθε σπίτι. Έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής, ώστε να διαμορφώνονται στις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Οι έμπειροι τεχνικοί της Doctor Tech έχουν εκπαιδευτεί ώστε να επιδιορθώνουν όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προσφέροντας σας μία αξιόπιστη και οικονομική λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το αγαπημένο σας pc. Είμαστε περήφανοι για την κατάρτιση των τεχνικών μας και για την ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Αν ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί σωστά είμαστε στην διάθεσή σας για να σας το επισκευάσουμε γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά.

Παραλαμβάνουμε την ελαττωματική σας συσκευή από το χώρο σας, την ελέγχουμε στο εργαστήριο μας που βρίσκετε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, γίνεται εκτίμηση κόστους επισκευής και στη συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας.

Στην Doctor Tech επισκευάζουμε όλους τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές

Επισκευές σε Desktop

Επίλυση προβλημάτων λογισμικού

Format
(με ή χωρίς backup)

Ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου

Επισκευή κάρτας γραφικών

Αντιμετώπιση υπερθέρμανσης

Επισκευή μητρικής πλακέτας

Επισκευή βλάβης από νερό

Αλλαγή σκληρού δίσκου

Αφαίρεση ιών

Εγκατάσταση Internet Security - Antivirus

Εγκατάσταση Windows

Αναβάθμιση μνήμης RAM

Βελτίωση λειτουργίας

Εγκατάσταση σύνδεσης Internet

Εγκατάσταση νέου Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών

Εγκατάσταση συσκευών υλικού

Το Desktop σας έχει πρόβλημα;

Ακόμη κι αν το πρόβλημα του υπολογιστή σας δεν σχετίζεται με κάποια από τις επισκευές που είδατε παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας. Στην Doctor Tech μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη σε όλους τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

Υπεύθυνος Εργαστηρίου
Τιτίρλας Χάρης