Επισκευή iPad

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το iPad το 2010, δεν υπήρχε τίποτα παρόμοιο. Το Internet είναι μόλις ένα κλικ μακριά από τον χρήστη. Σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο το χρησιμοποιούν για όλες τις καθημερινές τους ανάγκες.

Οι έμπειροι τεχνικοί της Doctor Tech έχουν εκπαιδευτεί ώστε να επιδιορθώνουν όλες τις γενιές iPad, προσφέροντας σας μία αξιόπιστη και οικονομική λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την συσκευή σας. Είμαστε περήφανοι για την κατάρτιση των τεχνικών μας και για την ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Αν το iPad σας δεν λειτουργεί σωστά είμαστε στην διάθεσή σας για να σας το επισκευάσουμε γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά.

Παραλαμβάνουμε την ελαττωματική σας συσκευή από το χώρο σας, την ελέγχουμε στο εργαστήριο μας που βρίσκετε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, γίνεται εκτίμηση κόστους επισκευής και στη συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας.

Στην Doctor Tech επισκευάζουμε όλες τις γενιές iPad

Επισκευές σε iPad

Επισκευή οθόνης

Αντικατάσταση μπαταρίας

Αντικατάσταση πίσω καλύμματος

Επισκευή δόνησης

Επισκευή πίσω κάμερας

Επισκευή μπροστινής κάμερας

Επισκευή ηχείου

Επισκευή κουμπιού έντασης ήχου

Επισκευή κουμπιού σίγασης

Επισκευή μικροφώνου

Επισκευή υποδοχής ακουστικών

Επισκευή κεραίας

Επισκευή σήματος wi-fi

Επισκευή μητρικής πλακέτας

Επισκευή βάσης σύνδεσης (Dock Connector)

Επισκευή κεντρικού κουμπιού (Home Button)

Επισκευή καλωδίου κεντρικού κουμπιού

Επισκευή κουμπιού on/off

Επισκευή αναγνώστη SIM

Επισκευή βλάβης από νερό

Αναβάθμιση λογισμικού

Το iPad σας έχει πρόβλημα;

Ακόμη κι αν το πρόβλημα της συσκευής σας δεν σχετίζεται με κάποια από τις επισκευές που είδατε παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας. Στην Doctor Tech μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη σε όλα τα μοντέλα iPad.

Υπεύθυνος Εργαστηρίου
Τιτίρλας Χάρης