Επισκευή Smartphone

Τα Smartphones είναι η φυσική εξέλιξη των κλασικών κινητών τηλεφώνων και έχουν γίνει πλέον κομμάτι της ζωής μας. Η καθημερινότητα μας επηρεάζεται από τα smartphones σε διάφορους τομείς, από την επικοινωνία μας, την κοινωνική μας δικτύωση και το σερφάρισμα στο ίντερνετ μέχρι τη δουλειά μας.

Οι έμπειροι τεχνικοί της Doctor Tech έχουν εκπαιδευτεί ώστε να επιδιορθώνουν όλες τις μάρκες smartphones, προσφέροντας σας μία αξιόπιστη και οικονομική λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την συσκευή σας. Είμαστε περήφανοι για την κατάρτιση των τεχνικών μας και για την ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Αν το smartphone σας δεν λειτουργεί σωστά είμαστε στην διάθεσή σας για να σας το επισκευάσουμε γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά.

Παραλαμβάνουμε την ελαττωματική σας συσκευή από το χώρο σας, την ελέγχουμε στο εργαστήριο μας που βρίσκετε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, γίνεται εκτίμηση κόστους επισκευής και στη συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας.

Στην Doctor Tech επισκευάζουμε όλες τις μάρκες Smartphones

Επισκευές σε Smartphone

Επισκευή οθόνης

Αντικατάσταση μπαταρίας

Επισκευή δόνησης

Επισκευή πίσω κάμερας

Επισκευή μπροστινής κάμερας

Επισκευή ακουστικού

Επισκευή ηχείου

Επισκευή κουμπιού έντασης ήχου

Επισκευή κουμπιού σίγασης

Επισκευή μικροφώνου

Επισκευή υποδοχής ακουστικών

Επισκευή υποδοχής φορτιστή

Επισκευή κεντρικού κουμπιού

Επισκευή κεραίας

Επισκευή σήματος wi-fi

Επισκευή κουμπιού on/off

Επισκευή αναγνώστη SIM

Επισκευή βλάβης από νερό

Αναβάθμιση λογισμικού

Το Smartphone σας έχει πρόβλημα;

Ακόμη κι αν το πρόβλημα της συσκευής σας δεν σχετίζεται με κάποια από τις επισκευές που είδατε παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας. Στην Doctor Tech μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη σε όλα τα smartphones.

Υπεύθυνος Εργαστηρίου
Τιτίρλας Χάρης