Επισκευή Tablet

Το tablet αποτελεί ένα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα της πληροφορικής. Έχει φτάσει στις πρώτες προτιμήσεις των χρηστών, διότι προσφέρει έναν παραδοσιακό υπολογιστή σε μικρογραφία. Η ομορφιά του tablet είναι ότι πρόκειται για την ιδανική συσκευή, που αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο τρόπο ζωής, που είναι διαρκώς σε κίνηση.

Οι έμπειροι τεχνικοί της Doctor Tech έχουν εκπαιδευτεί ώστε να επιδιορθώνουν όλες τις μάρκες tablet, προσφέροντας σας μία αξιόπιστη και οικονομική λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την αγαπημένη σας συσκευή. Είμαστε περήφανοι για την κατάρτιση των τεχνικών μας και για την ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Αν το tablet σας δεν λειτουργεί σωστά είμαστε στην διάθεσή σας για να σας το επισκευάσουμε γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά.

Παραλαμβάνουμε την ελαττωματική σας συσκευή από το χώρο σας, την ελέγχουμε στο εργαστήριο μας που βρίσκετε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, γίνεται εκτίμηση κόστους επισκευής και στη συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας.

Στην Doctor Tech επισκευάζουμε όλες τις μάρκες Tablet

Επισκευές σε Tablet

Επισκευή οθόνης

Αντικατάσταση μπαταρίας

Επισκευή πίσω κάμερας

Επισκευή μπροστινής κάμερας

Επισκευή ηχείου

Επισκευή κουμπιού έντασης ήχου

Επισκευή κουμπιού σίγασης

Επισκευή μικροφώνου

Επισκευή υποδοχής ακουστικών

Επισκευή υποδοχής φορτιστή

Επισκευή κεντρικού κουμπιού

Επισκευή σήματος wi-fi

Επισκευή κουμπιού on/off

Επισκευή αναγνώστη SIM

Επισκευή βλάβης από νερό

Αναβάθμιση λογισμικού

Το Tablet σας έχει πρόβλημα;

Ακόμη κι αν το πρόβλημα της συσκευής σας δεν σχετίζεται με κάποια από τις επισκευές που είδατε παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας. Στην Doctor Tech μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη σε όλα τα tablet.

Υπεύθυνος Εργαστηρίου
Τιτίρλας Χάρης